Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu“ Adana’da artık şantiyeler yakılıp yıkılmıyor“

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu“ Adana’da artık şantiyeler yakılıp yıkılmıyor“

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu' Adana’da artık şantiyeler yakılıp yıkılmıyor'

AKAMDER Baskani Karslioglu' Adana’da artik santiyeler yakilip yikilmiyor'

Adana Kamu Müteahhitleri Dernegi Istanbul’a atanan Emniyet Müdürü Zafer Aktas’a kente sagladigi katkilar için tesekkür etti

Adana Kamu Müteahhitleri Dernegi (AKAMDER) Baskani Mustafa Karslioglu, Adana’dan Istanbul’a atanan Emniyet Müdürü Zafer Aktas’a tesekkür ederek, “Kenar mahallelerde santiyelerimizin yakilip yikilmasi artik sona erdi. Santiyelerimizi kurup artik huzur içinde çalisabiliyoruz” dedi.

AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu, Baskan Vekili Sayim Azmaz ve Genel Sekreter Adnan Kemali Ünal, Istanbul Emniyet Müdürlügü’ne atanan Zafer Aktas'a yaptigi hizmetler için tesekkür ve yeni görevi için hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

 



“Istanbul’a gidisiniz hayirli olsun”
Ziyarette konusan Baskan Karslioglu, Aktas’a yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ederek, “Bizler Adana müteahhitleri olarak terör örgütü tarafindan çok büyük engel ve zorluklarla karsilastik.

 

Geçen süreçte bunlarla mücadelede çok önemli basarilar elde edildi. Mahallerdeki santiyelerimizin yakilip yikilmasi artik sona erdi. Santiyelerimizi kurup artik huzur içinde çalisabiliyoruz. Sizlere tesekkür ederiz.

Terör, asayis ve uyusturucu ile mücadelede büyük çaba sarf edip önemli basarilara imza attiniz. Birçok ülkeden büyük nüfusa sahip ve ülkemizin en büyük metropolü Istanbul’a gidisiniz hayirli olsun” dedi.

“Her sey daha huzurlu Adana içindi”
AKAMDER in ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Emniyet Müdürü Zafer Aktas ise her seyin Adana’nin huzuru için oldugunu belirterek, “Adana’nin huzur ve güvenligi için bayagi bir ugrastik, çaba sarf ettik.

Birinci önceligimiz terör ve uyusturucu ile mücadeleydi. Organize suç örgütleriyle mücadele ettik, güzel operasyonlar yaptik. Yaptigimiz operasyonlarin büyük bir çogunlugu Türkiye’ye damga vuran operasyonlar oldu.

Bunda bizim mesai arkadaslarimizin hepsinin büyük bir katkisi var, onlarin büyük destegi ile Adana’da huzur bulduk. Daha da huzurlu hale getirmek için çaba sarf ettik ve su anda Adana’nin daha huzurlu oldugunu görüyorum.

 

Bundan sonra ise daha iyi, daha huzurlu bir Istanbul için elimizden geleni yapacagiz.

Benden sonra yerime gelecek Kahramanmaras Emniyet Müdürü Dogan Inci kardesimiz iyi bir emniyet müdürü, basarili. Onunda bu çitayi alip daha üst seviyeye çikaracagini tahmin ediyorum.

Insallah herkes için hayirli olsun, Allah utandirmasin, Allah hepimizin yolunu açik etsin” diye konustu.

 

 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı